Saniplant Kft. Magyar nyelven In English bemutatkozás K+F projektek K+F Pályázatok Jedlik Ányos program Kapcsolat webmail login

Saniplant Kft. bemutatása:

A Saniplant Biotechnológiai Kutató és Fejlesztő Kft.-t 1991. évben alapították. A Kft. 2006-tól kutatási és termékfejlesztési munkát végez a mezőgazdasági biotechnológia, mikrobiológia és környezetvédelem területén. Biotechnológiai úton előállított, költséghatékony és környezetbarát talajerőpótló és növényvédelmi megoldásokat fejleszt, melyek segítik a fenntartható mezőgazdasági termelést, a szintetikus műtrágyák és növényvédőszerek használatának csökkentése révén.
A vállalkozás fő K+F területe nagy innovatív értékű, újfajta előnyös mikrobiális aktivitásokkal rendelkező talajbaktérium-oltóanyag termékek fejlesztése terméshozam növelésre a szántóföldi növénytermesztésben, kertészeti és erdészeti haszonnövények kultúráiban, kis- és nagyüzemi alkalmazásra.
A vállalkozás magyar magánszemély többségi tulajdonában van, 2009. évben a vállalkozásban kisebbségi részesedést szerzett az MBK (Mezőgazdasági Biotechnológiai Kutatóközpont – Gödöllő).
A vállalkozásnak Budapesten és Gödöllőn működnek kutatási laboratóriumai.

 
  Copyright© 2012 Saniplant Kft. - minden jog fenntartva